• Nobilis Mobilis Kft. aloldalak furgon

Gy.I.K

Több éves tapasztalatunk alapján úgy látjuk, hogy döntő fontosságú, hogy bérlő és bérbeadó a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban le tudja foglalni a bérelni kívánt autót, ezáltal mind bérlő, mind bérbeadó oldalán könnyebb a szervezhetőség, tervezhetőség, kiszámíthatóság.

Érdemes a gyors ügyintézés érdekében az alábbiakat átgondolni:

 1. Mit szeretne szállítani. (szállítandó rakomány, tárgy méretei, súlya, térfogata)
 2. Mi az úticélja, milyen távolságra szeretne szállítani, a tervezett út km-ben, összesen oda-vissz út. (Árajánlat kalkulációjához szükséges)
 3. Mi az autó felvételének- és ill. leadásának tervezett időpontja. (Dátum, óra, perc)
 4. Árajánlat elfogadását követően, a foglaláshoz és díjbekérő elkészítéséhez a következőkre van szükség:

Amennyiben magánszemélyként szeretne bérelni:

 • e-mail cím
 • bérlő neve
 • lakcím

Amennyiben cégként szeretne bérelni:

 • e-mail cím
 • cég név
 • adószám
 • székhely cím
 • aláírási címpéldány másolat e-mailben
 • (Amennyiben nem a cég aláírója írja alá a szerződést, azaz veszi át az autót, akkor szükséges egy céges meghatalmazás kitöltése és e-mailben való elküldése. (Honlapunkról letölthető))

Amint a szükséges adatokat megkaptuk, elküldjük a díjbekérőt a megadott e-mail címre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy foglalása az összeg számlára érkezését követően érvényes!

A foglaló összegének számlára érkezését követően kiállítjuk a számlát, vagy előleg számlát és elküldjük a megadott e-mail címre.

Igen, szükséges kauciót fizetni. A kaució megfizetése készpénzfizetéssel történhet, bankkártyát megterhelni nem tudunk. A kauciót a legnagyobb örömmel adjuk vissza, hiszen az azt jelenti, hogy nem történt káresemény, ami miatt le kell vonnunk a kár helyreállításához szükséges összeget.

A minimális bérelhető időtartam 1 nap, azaz 24 óra időtartam. A 24 órát viszont nem kötelező kihasználni, ha valamilyen oknál fogva hamarabb vissza szeretné hozni az autót, azt nyitvatartási időn belül megteheti előre egyeztetett időpontban.

 • Km túlfutás díj
 • Takarítási díj

A takarítás díja a külső, illetve belső szennyeződések mértékétől függően kerül felszámolásra, azaz ha indokolatlanul, az elvárhatónál erősebben szennyezett. Mivel professzionális autókozmetikával is foglalkozunk, jobban szeretjük, ha ilyen esetben a takarítást ránk bízza.

 • Tankolási díj.

Az autókat tele tankkal adjuk át és számla vagy nyugta bemutatásával tele tankkal kell visszahozni. Amennyiben nem így történik, abban az esetben el kell mennie az autót megtankolni, csak ezután vesszük vissza az autót.

Erre nincsen lehetőség. Az autó minden esetben a telephelyen kerül átadásra és visszavételre. Autót nem szállítunk ki és nem is megyünk érte.

A bérleti díj teljes összegét a bérlet megkezdése előtt kell megfizetni.

Egyéb díjak, mint km túlfutás, takarítás díjak a bérlet végén kerülnek elszámolásra.

Igen, előre egyeztetve, díjbekérő alapján, s ha a bérlés végén az autóval minden rendben van, visszautaljuk.

Az autót előre egyeztetett időpontban, a megadott nyitvatartási időn belül lehet felvenni és leadni.

Minden kisteherautónk és kisbuszunk 3,5 tonna össztömegű, B kategóriás jogosítvánnyal vezethető.

Igen, minden autónkra teljeskörű CASCO biztostás van kötve.

Minden autónk rendelkezik Magyarországon érvényes országos autópálya matricával.

Külföldi utazás esetén a bérelt gépjármű kategóriájára érvényes matricát kell megvásárolnia, melynek bizonylatát a bérlet végén le kell adnia az autó okmányaival együtt.

Amint ez az Ön számára egyértelművé válik, haladéktalanul jelezze, hogy az ebből fakadó kellemetlenségeket időben kezelni tudjuk.

A késés kiszámlázásra kerül az általános szerződésekben foglaltak szerint.

Késés esetében sajnos a vis maior helyzeteket sem tudjuk elfogadni.

Haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot és jelezze a problémát a még nagyobb baj elkerülése érdekében, még a legjelentéktelenebbnek tűnő észrevétel esetén is! Ilyen esetekben, szeretjük és hasznosnak tartjuk ügyfeleinkkel való folyamatos kommunikációt.

Az esetleges műszaki hibát, a műszerfalon megjelenő hibajelzéseket vagy esetleges sérüléseket, kérjük dokumentálja fényképekkel, s azokat küldje meg részünkre, e-mailben vagy viberen. Így mihamarabb konzultálni tudunk a további teendőkről, a hibaelhárításról, arról, hogy lehet-e biztonságosan folytatni az utazást, vagy azonnal meg kell állni a gépjárművel és műszaki mentést szervezni.

Amennyiben a konzultációnk során lehetőséget látunk arra, hogy a hibát szakszervízben kijavítsák, van arra lehetőség, hogy a szerviz javítási kalkulációját ismerve, velünk egyeztetve, számla ellenében a szerviz a javítást elvégezze.

Az autóink műszaki állapotáért kizárólag cégünk, illetve az általunk jóváhagyott szakszerviz felel.

Ezért engedélyünk nélkül az autóinkon bármilyen javítást önhatalmúlag eszközölni szigorúan TILOS!

Baleset esetén, késedelem nélkül, azonnal jelezzen nekünk! Hívjon rendőrt, ha módjában áll készítsen fényképeket, videót, vegyenek fel jegyzőkönyvet és gondosan töltse ki a baleseti kárbejelentőt. Ezeket a dokumentumokat Önnek az autó visszaadásakor kell átadnia részünkre.

Megjegyezzük, hogy bérautóinkat cégünk rendszeresen szervízeli/szervízelteti, ellenőrizzük számítógéppel, próbautakkal, hogy a hiba legcsekélyebb lehetőségét is kizárjuk, így Önnek problémamentes, kényelmes utazása lehessen.

Gondos odafigyelésünknek köszönhetően méltán lehetünk büszkék arra, hogy 2013-mas nyitásunk óta, autóink még egyetlen ügyfelünket sem hagytak az utakon cserben.

Végezetül, felhívom szíves figyelmét a honlapunkon megtalálható Általános szerződési feltételeink átolvasására és amennyiben, még bármilyen kérdésre választ várna, ne habozzon felkeresni minket.