• Nobilis Mobilis Kft. aloldalak furgon

Kisbusz bérlés

Lehet a kisbusz bérlés kényelmi szempont?

A válasz egyértelműen igen. Amellett, hogy számos esetben egy kisbusz bérlés praktikus okok miatt szükséges, a kényelmi szempontok is előtérbe kerülhetnek.
Az egyik ilyen kényelmi szempont, amit a kisbusz bérlés esetében megemlíthetünk, az az utazás minősége. Most konkrétan azokra az estekre gondolunk, amikor például egy városnézést szervezünk akár családi, akár baráti társasággal. Sok esetben ezeket a helyi tömegközlekedéssel oldják meg. Nos, ez a megoldás egyrészt nem a legolcsóbb, másrész – ami ennél fontosabb szempont – pedig a tömegközlekedési eszközök rendszerint túlzsúfoltak. Ez is kellemetlen, de akkor nem beszéltünk a tömegközlekedési eszközök nyújtotta esztétikai élményről. Kisbusz bérlés esetén nem kell figyelni a megállókat, hogy hol is szálljunk le, leszállt-e mindenki a társaságból. Egyszóval ilyen esetekben mindenképpen a kisbusz bérlés lehet az optimális megoldás.
További kényelmi szempont a csomagok elhelyezése. Tágas csomagtartóval rendelkező kisbuszaink minden kényelmi szempontot kielégítenek.
És ez az a pont, ahol már kis létszámú utasszám esetén is érdemes elgondolkodni a kisbusz bérlés nyújtotta előnyökön.

kisbusz bérlés

A következőkben vegyük sorra azokat a napi szinten előforduló esteket, amikor egy kisbusz bérlése jelenti a megoldást

  • Kirándulás a családdal vagy a barátokkal

Rendszerint ez az eset szerepel az első helyen. Általában ugyanis az a helyzet, hogy öt fő felett már több autóra kellene osztani a társaságot. Még akkor is előfordul ez, ha a családban van egy hétszemélyes egyterű, főleg ha hosszabb időre utazunk. Ennek oka a csomagok mennyisége. Ezzel a problémával rendszerint akkor szembesülünk, amikor indulás van és a csomagokat úgy kell betaposni a csomagtartóba, vagy jöhet a nem igazán kényelmes koporsó az autó tetejére. Arról nem is beszélve, hogy a kisbusz bérlés esetén maga az utazás is része a közös élménynek, hiszen mindenki egy autóban utazik.

  • Üzleti utak belföldön és külföldön

Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint egy család vagy baráti társaság esetén. A négy-öt fő feletti társaságok esetén is rendszerint már két személyautóra lenne szükség. Így ebben az esetben is praktikus és kényelmes megoldást jelent a kisbusz bérlés. Egy üzleti út alatt például előnyös lehet, hogy a társaság minden tagja együtt készülhet a közelgő megbeszélésre vagy tárgyalásra.

Kényelmi szempontból is pozitív, hiszen nem elhanyagolható szempont, hogy mindenki tud pihenni az út ideje alatt, és ennek köszönhetően viszonylagosan frissen és kipihenten érkezhetnek meg a megbeszélésre.

  • Nagyobb cégeknél a kisbusz bérlés jó megoldás dolgozói járat üzemeltetésre

Napjainkban egyre több cég dönt úgy, dolgozói járatot üzemeltet. Lehet, hogy első hallásra ez egy felesleges többletköltségnek tűnik, de érdemes utána számolni. Nagyon sok esetben részben vagy egészében kiváltható vele a céges autó biztosítása és használata.
Ezen túl jelentős mennyiségű adminisztráció is megspórolható vele, valamint összehasonlíthatatlanul könnyebb a rendszer nyomon követése. És azt is érdemes szem előtt tartani, hogy költségként leírható.

  • Násznép szállítása

Vidéki esküvőre utazna? Akkor elképzelhető, hogy megoldandó feladat a násznép szállítása. Ennek a feladatnak az ellátása is sokkal könnyebben és gördülékenyebben megszervezhető egy kisbusz bérlés igénybe vételével. És a jó hangulat megalapozása már az utazás elején kezdetét veheti!