• Nobilis Mobilis Kft. aloldalak furgon

Kisteherautó bérlés

Kinek lehet jó a kisteherautó bérlés?

Ha röviden, egy szóban szeretnénk válaszolni erre a kérdésre, akkor azt mondanánk, hogy mindenkinek. Igen, mindenkinek, aki el akar szállítani bizonyos tárgyakat, csomagokat egyik helyről a másikba. Nos, nálunk ezt megteheti magánszemélyként, cégként egyaránt. Tiszta, esztétikailag kifogástalan kisteherautóink várják önöket. Kedvező áron, kedvező feltételekkel tudják megoldani a szállítást. Kisteherautóink B kategóriás jogosítvánnyal vezethetők, így nincs szükség külön sofőr igénybe vételére. Legyen tehát szó akár költözésről, akár csak egy nagyobb darab – például bútor – hazaszállításáról, keressen bennünket. A kisteherautó bérlés velünk élmény lesz!

A kisteherautó bérlés nemcsak cégeknek jó?

Különösen hangzik a kérdés, de sokakban felmerült már az eddigi tapasztalatunk szerint. Részben azért, mert sokan óckodnak attól, hogy egy kisteherautót kell vezetniük, részben pedig azért, mert sokan nem tudják, hogy ezeket a B kategóriás jogosítványukkal is vezethetik. Persze azt szoktuk mondani, hogy azért némi vezetési rutin kell hozzá, hiszen méreteiben azért ezek nagyobbak egy személyautónál. De megnyugtatunk mindenkit! Kellő vezetési rutinnal könnyedén el lehet ezeket vezetni.
És a kérdésre válaszolva, nem. Magánszemélyek legalább olyan gyakorisággal veszik igénybe kisteherautó bérlés szolgáltatásunkat – ha nem többször –, mint céges ügyfeleink.
És hogy milyen esetekben élnek a magánszemélyek a kisteherautó bérlés szolgáltatással? Ez rendkívül eltérő. Azt gondoljuk, hogy már mindenki életében adódott olyan helyzet, hogy szállítani kellett volna ezt azt, és ez gondot jelentett. Az ismeretségi körben nem volt senki, akinek lett volna ehhez megfelelő szállítóeszköze, és tehertaxit nem akart hívni. Így két lehetőség maradt, az egyik egy utánfutó, a másik pedig az általunk is nyújtott szolgáltatás, a kisteherautó bérlés. E két utóbbi közötti különbségekre még visszatérünk a későbbiekben.
No, de térjünk vissza az indokokra, amiért hozzánk fordulnak magánszemély ügyfeleink.

  • az egyik leggyakoribb eset a költözés
  • következő a megvásárolt nagy tömegű termékek szállítása otthonukba (ez lehet akár egy bútor, de lehet mosógép, tűzhely, de még építőanyag is)
  • volt már olyan, aki az otthon felgyűlt lomokat szerette volna elszállítani a gyűjtőhelyre
  • van kisteherautója ügyfelünknek, de hosszabb időre szervízbe került, és szüksége van egy szállítóeszközre

Ez csupán néhány kiemelt eset, de ebből is érzékelhető, hogy bizony a kisteherautó bérlés magánszemélyek esetében is szükséges lehet.

Miért jobb ez a megoldás, mint az utánfutó?

Ez is egy elég gyakran felmerülő kérdés. Sokan azt mondják, hogy persze egy utánfutót sokkal olcsóbban lehet bérelni, mint amennyibe egy kisteherautó bérlés kerül, és még üzemanyagot sem fogyaszt.
Nos, ez utóbbival nem vitatkozunk. Azonban van néhány olyan szempont, amit érdemes nem figyelmen kívül hagyni.

  • Ellentétben a kisteherautókkal, az utánfutókat a legtöbb helyen viszonylag rövid időre lehet bérelni.
  • Nagyobb mennyiségű vagy nagyobb méretű tárgyak szállítására nem biztos, hogy alkalmas egy utánfutó.
  • A szállítandó termékek rögzítése gyakran körülményes, főleg a magasságuk miatt. De a hossz is problémát jelenthet.
  • Mindenképpen kell legyen az autónkon vonóhorog!
  • Friss jogosítvánnyal nem lehet vontatni.

Tehát levonhatjuk a következtetést! A kisteherautó bérlés lényegesen jobb megoldás!